Bus eller godis? svar: hmmm bus

Hej tjo tjena hallå!
Just nu väntar jag typ på att idol ska börja det är cirkus möller nu och sen nyheterna sen ska en röstas ut! Idag är det ju hallowen men imorgon är det på isen men ialafall idag knackade det på dören hos oss och då öppnade jag som otur var. När jag skulle öppna så stog några killar i jätte läskiga maskar dära och frågade: bus eller godis och då sa jag: hmmm bus tror jag och då sa dom hmm vad ska vi göra för bus då? okej sa ena vi gör det på tre 1 2 3 BUUUU hehe inte för jag blev rädd men jag ska inte öppna om det knackar på en gång till idag har jag bästemt☺
Just nu idag har jag typ haft Carls dator hela dagen typ. Men just nu är jag på pappas men ska göra nåt annat nu H.E.J.D.Å!♥♥

Tjolahopp!

Hejsan alla!
Jag väntar på att jag ska få sims 3 för att jag hade det förut på min dator och då igår gick själva min dator sönder så pappa ska köpa det snart! Jag ska se idol och är ost bågar. Men den här gången hade jag inte så mycket om att skriva om. Men nu ska jag forsätta njuta på min halstabblet som jag har i munnen hejdå<3


En bild som jag har fixat!

Snygg va? :) ♥

Dryck provet!

Hejsan alla underbara läsare!
Det är fortfarande fredag och jag sitter vid min brorsas dator (min äldsta brorsa).
Jag pappa Och Björn har varit på coop i stan och handlat massor med gott typ som mums mums/ julmust/ nåra kilo godis och typ varmkorv och vi ska äta tacos idag det gör vi ju typ var tredje fredag och imorgon så skulle vi typ äta nån slags kyckling file eller nåt!
Men nu ska jag göra ett slags tipps med er! 
Vilken är eran favorit dryck? Själv tcker jag nog om ramlösa men om jag verkligen är törstig vill jag nog ha champis eller portello!


                 Vilken är eran?

Städdag

Hej allihopa!
Igår var jag med Ebba och sen när hon for hem då skulle jag på konståkningen och det gick ganska bra vi gjorde ganska många trick typ som: 3 valls pirruet flygskär och många hopp.
Ja ialafall idag är det fredag och imorgon är det Hallowen på isen. Och jag ska vara en häxa med ganska svarta ögon och läppstift svart! Och en svart dräkt jag ska vara ganska svart. Det tror jag kommer att bli kul men frågan är om jag kommer att ha kul idag? För pappa vill att jag ska städa mitt rum för det ser utt som ett bomberslag dära. Och jag måste typ det idag men ochså ska jag göra en sak som jag tycker är roligt fasst det måste jag ju inte göra men jag ska ochså måppa golvet det är kul ialafall vad jag tycker=) Det är typ nån slags städdag idag hos oss men igentligen brukar vi inte ha städdagar fasst det vart typ det idag ialafall. Jag kanske ska vara med Ebba idag om jag hinner annars ska jag typ vara med Lydia!


                         HEJDÅ!

KONSTÅKNING Ebba och litte mer

Hejsan alla bloggläsarare!♥
Idag är det torsdag och ibland har jag konståkning på torsdagar jag hade det den här gången som tur var! Klockan är tio i tio och det är typ bara jag som är vaken i familjen just nu. Fasst pappa har åkit till jobbet och hugo är hos mamma och Lydia är borta Wille är borta och Karl med fasst Björn sover. Jag ska vara med Ebba sen och vi ska typ göra nånting men kanske skriver sen när jag har varit på konståkningen eller nåt HEJDÅ♥♥♥♥♥!

Ialafall litte och göra!

Hejsan!
Ja jag kan börja med igår gjorde jag inget och idag har jag och en kompis som ochså går konståkning vi har fixat vad vi ska ha på oss på Halloween discot på isen. Och sen då for vi hem till hon och ått pizza men nu ska pappa ha datorn hejdå!

T.R.Å.K.I.G.T!

Hejsan!
Jag har inte så mycket att göra men det är ju inte så konstigt för det har jag ju inte nån dag men idag är det ialafall tisdag och nu har jag inte mer om att skriva hejdå!

Off ice ten upp och tråkighet

Tjaao!
Igår då hade jag tråkigt och idag har jag ochså haft tråkigt klockan är tio i tre och jag sitter hära fortfarande och inte orkat klä på mig för att jag är endå inte med nån. Det är lov från skolan i en vecka hittils har vi bara varit lediga en dag. Off ice är på tisdag eller vänta litte det var inte på tisdag eller jo det är på tisdag i vanliga fall men på tisdag asså den här tisdagen skulle det inte vara. Men jag har ju börjat en grej som heter ten upp och där fikar man leker och gör roliga grejer. Men det är varanan tisdag så det är den här tisdagen jag tror att jag ska fara på det då för det är ju inte off ice då. Det ända jag har gjort idag är att se på little miss sunshine och sitta vid datorn och varit i mitt underbara nya rum(hehe). Men nu måste jag faktiskt göra nåt annat tjaooo!<3<3

Konståkningsskridskor

Hejsan jag ville bara visa mina konståknings skridskor.

Konståkning skrivförbud

Hejsan!
Jag har bloggat ganska mycket om dagen men ialafall har jag fått nånting att göra eller som jag har gjort:
         1. Varit med Ebba.
             När jag var med Ebba gjorde vi följande: 
         2. Mublerade om mitt rum.
         3. gjorde nudlar.
         4. Var hos mamma och såg på tv.


             Typ det men nu har jag ju ingenting att göra det får väll bli att tråka som vanligt.
Men jag ska typ spela sims 1 2  eller 3 nu för jag har alla sims.

                           Hejdaaaa.     Den här gången glömde jag säga nåt om konståkning eller strunt samma jag hade endå ingenting att skriva om det.

                                   Hejdaaaaaaaaa!

Draft: Okt. 25, 2009

Hejsan bloggen!
Det är forfarande sondag och jag vill typ skriva hela dagen idag för just idag var jag så sugen på det men sen vet jag ju inte vad jag ska skriva om. Men ialafall har jag jätte tråkigt vet inte vad jag ska göra idag för pappa han jobbar till klockan nio och det är inte så roligt utan han här men jag vet inte varför jag är ju inte med honom så mycket men det är endå tråkigt. Jag vet inte om jag ska vara men Ebba idag. Men ialafall vet ni att jag ska på hallowen disco och då vet inte jag vad jag ska ha på mig ni kan vel hjälpa mig med det med att skicka en kommentar?

sur-smiley

                         HEJDÅ! 

dumma brorsor och snälla konståkning.

Hejsan.
Idag är det söndag men det är inte skola imorgon för att det är lov hela veckan och nu sitter jag och äter godis för jag hade kvar sen igår och igår då såg vi på en film jag vet inte vad den hette men det var nån film ialafall. Det är ju Hallowen för alla som går konståkning på isen och det är om nästan en vecka eller det är ju om 6 dagar och då vet inte jag vad jag ska ha på mig för man ska ju ha på sig typ hallowen kläder om ni fattar vad jag menar. Men jag kan ju säga så här om jag inte har så mycket att säga att igår blev jag jätte sur på min brorsa för han hade eller jag hade vikt alla mina kläder på golvet i en hög hade jag vikt eller det var ganska mycket kläder som jag hade vikt och sen när jag gick upp till mitt rum ochså då skulle jag he in alla högar i garderåben då när jag gick in till mitt rum då stog han där och hade het alla mina kläder utspritt på golvet och då var ingenting vikt allting var jätte stökigt igen men sen då jag sa till pappa att han hade gjort det då vägrade min brorsa städa up allting igen men då var pappa tvungen att göra det=D Men nu kanske jag ska gå och bästema kläder till hallowen isen så: HEJDÅ!

Godis konståkning vad är bäst? Svar: Konståkning<3

Hejsan.
Jag har ganska nyss varit på konståkningen och det gick jätte bra även om jag inte var med Ebba på precis samma ställe på konståknings isen eller asså vi var båda i ungdoms hallen som det kallas vi var båda i den hallen fasst hon var på en del av isen son D: gurppen som hon går i är. Och min grupp var på den andra sidan. Nu håller jag på att vänta tills pappa kommer hem för att han har jobbat på Dallas om ni har hört tallas om det han är chef där. Och om ni undrar varför jag vänta på honom det är därför att han ska ta med en bonaqua ått mig det är en dricka om ni inte visste det.
Men ialafall nästa lördag asså om en väcka då är det ju Hallowen men jag vet inte om hallowen är just den dagen men ialafall då ska hela konståknings barnen eller alla som går konståkning ska få komma till is hallen där vi var idag ochså får vi åka fritt och äta godis dricka chips och då ska vi ochså göra roliga grejer där. Men nu måste jag snart ta en paus för dagen och äta godis för jag har ätit det jätte mycket idag men nu ska jag gå och vänta tills nästa vecka hejdå<3

Tråkig dag ialafall ibörjan av dagen!

Hejsan alla bloggläsare!
Ja nu har dom satt in bilderna på konståkningshemsidan med jag vill helst inte visa dom för jag tittade bort hela tiden! Men klockan är ialafall halv tolv och jag sitter forfarande här i pyjamas för jag årkar typ inte ta på mig kläder! Men jag har konståkining idag och det är i stan och innan det så ska jag vara med en av mina bästa kompisar (Ebba). Det snöade ganska mycket igår och jag hatar snö och nu är det ialafall litte snö på taket och pytte lite på marken. Men igår såg jag på en film som hette Princess protection och den var inte så dålig! Asså jag har ingenting att gör nu men jag måste ju hitta på nånting nångång jag har inte så mycket att skriva om häller men jag kan börja med att igår var jag på konståkning och det var ganska roligt fasst då hade jag mycket tårar i ögonen (RIKTIGT STÖRANDE) men jag försöker att bli van med det och bli av med det jobbiga men jag lyckas inte då jätte bra! Ochså försöker jag lägga in video på den hära bloggen men jag lyckas inte så jätte bra med det.
Ochså har jag ochså försökt göra den hära bloggen litte snyggare en den är men det lyckas jag inte häller med! Ja och i förrgår alltså i torsdags då gjorde jag inte så mycket jag var på skolan och hade Engelska skit tråkigt men det får jag nöja mig med jag kanske snart ska gå och välja konståknings kläder för dagen om jag ens hittar nå snygga!
Men nu måste jag faktiskt hitta på nånting ska sen fara och köpa godis mycket godis tror jag. Men ha det så bra och jag ska forsätta med att försöka lägga in bilder och videor på mig själv typ innan jag ska till konståkningen eller nånting vi får se om jag lyckas nångång men nu ska jag  göra nånting annat en och sitta här och slöa hejdå alla konståknings fans!<3

Försök försök försök

Hejsan jag har försökt jätte mycket lägga in bilder ska prova en sista gång.


ÅÅÅÅÅ det gick inte


Man kan väll ångra sig!

Hejsan!
Det är Konståknings Paula! Jag har ändrat mig jag slutar ALDRIG konståkning för jag nämde ju det på föra inlägget. Jag fattade inte ens att jag sa så där det var bara för mitt öga! Men idag hade vi ialafall konståkning och det gick hur bra som helst♥
Nu sitter Pappa Hugo och Björn och ser typ på en skräckis och äter chips och godis fasst det är söndag haha jag får va med och se på film men hälldre bloggar jag men mina konståknings fans.
Jag hoppas verkligen inte att ni redan har tappat suget för att läsa den här bloggen för det jag nämnde igår. Men jag ska försöka ta nå bra kort och lägga in för jag har typ ens inte vissat hur jag ser utt☺ Men vi ses kanske sen da. Hejdaaa.


SLUT MED DET ROLIGA!=( kanske

Hejsan!
Jag har fått nån slags ögoninflamation och jag mår typ illa varenda dag nu och på isen när jag åker konståkning då blåser det ju mot mitt öga och då kommer det ännu mer tårar och därför kanske jag ska sluta konståkning=( Och då kanske jag ska gå nästa år fasst annars kanske jag bara ska ta en liten paus med konståkning nu och sen börjar jag när ögat har gått över fasst det bruksr ibland bli så att det går över efter typ 2 veckor=) Men vi får se hur jag gör. Idag har jag varit på ica maxi och handlat godis det var 3 och 90 där så jag har jätte mycket godis nu. Jag får 25 i veckopeng och ibland 30! Men det är lördag och jag ska snart se på körslaget: KUL!! Men nu ska jag typ sluta skriva för dagen hejdå!

Konståkning och Elsa

Hejsan det är Paula!
Jag har nyss varit hos mamma och ätit. Och nu sitter jag här vid datorn och äter en glass till efterätt.
Jag var ju på konståkningen i söndags och det gick jätte bra! Det har börjat 2 nya i min grupp alltså E:gruppen och därför känner jag mig inte sämst längre! Dom två heter Ebba och Emma det är inte Ebba som är min kompis nej det är det värkligen inte. Men vi hade ialafall Angelika och vi gjorde 3 vals alltså nu säger jag trick som vi gjorde men allting var ju inte trick! vi gjorde 3 vals/ skjuta hare/ bågen/ pirruet eller hur det stavas ochså gjorde vi mycket mera men allt årkar jag inte säga! 
Imorgon ska jag följa Elsa en kompis hem! Och jag ska vara med henne hemma hos henne! Och dom har ju ganska nyss flyttat och dom på i ett röt stort hus ochså har dom typ en väv stuga och allt möjligt! Dom har ochså jätte mycket som typ frukt och bär på gården typ som: Hallon/ tomater/Vinbär svarta och röda/3 äppelträd/ Nappträd/ Ochså var det lite  jordgubbar men mer  minns jag inte. Ja och vi ska typ snickra vara med hennes brorsa som är 1 år typ! Och vara i hennes rum och se film eller nåt! Men nu måste jag typ göra nåt annat för jag har typ suttit vid datorn i 2 timmar! 
 

Ses senare// Konsåk Paula!


kONSTÅKNING VAR IDAG<3♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hejsan allihopa!
Jag såg litte fel på en sida där det står alla mina konståknings tider för det såg ut som att det inte stog att det var konståkning idag men det är det ialafall!♥ Jaa igår såg jag på idol och jag hejar på Tove. Och igår tog jag med min matte bok hem så idag har jag hunnit jätte långt! En tjej i min klass tror att hon är först av alla men nu är det jag som är det. Hon är tyå på 50 och jag är på 257 =)
Men nu vet jag inte vad jag ska göra klockan är kvart över två och det är konståkning 5 i 7!
Jag och min bästis Ebba var jag med idag men jag ska vara med henne mera för att pappa ska skjutsa mej till henne ganska långt innan konståkningen så skjutsar Ebbas mamma oss till konståkningen! För jag och Ebba har samma tider på konståkningen idag. Och just nu pratar jag med Ebba på msn och vi har typ ingenting att prata om! Men jag ska typ göra nåt annat nu kanske gå utt och hoppa studsmatta eller kolla på en film  eller nåt!



HEJDÅÅ! ♥

Ny konståknings blogg!

Hejsan!
Jag heter Paula Backman och älskar konståkning jag har ganska nyss börjat konståkning!
Så ni kanske inte tror att jag ens vet att det är kul men så nyss har jag inte börjat det var ett tag sen. Jag har varit på träningarna typ 10 gånger och det har typ varit 11 träningar!
Men ochså hör ju off ice till konståkningen och det betyder att det inte är på isen alltså det är
stretjing. Oj där såg jag att jag stavade fel jaja skit samma! Mamma är typ jääätte bra på att sy så hon håller på att sy en konståknings klänning åt mig ochså litte tajts som man ska ha under!
Konståkningen är ganska ofta det är varenda helg och off icen är varje tisdag!
Men ibland blir det ändrat att dom inte tar på lördag eller fredag eller söndag. Fasst det har inte blivit så där mycket men den här helgen blev det ovanligt mycket för igentligen var det idag för det är fredag idag men det var typ bara dom som är jätte bra som åker utan hjälm och så som skulle göra idag men annars är det vi! Ochså är det inte imorgon på lördag heller jag vet inte varför??
Men på söndag är det och på söndagar tycker jag att det är jätte konstig tid det är klockan halv 10 på morgonen!
Men min älsklings fröken är Mette! Och hat fröken säger jag inte! Jaa jag vet inte vad jag ska skriva mer just nu men jag kommer lägga in litte bilder kanske innan jag ska gå på konståknings tränningarna så ni vet ungefär hur jag ser utt! Ochså glömde jag säga att jag går i E: Gruppen!
Och jag kan säga några som går i E och F: gruppen för F gruppen är alltid med E gruppen.
 Rebecca Saga Lovisa Amanda Maja Sanna Tilda och Cecilia det var dom som gick i E nu ska jag säga nåra som går i F gruppen: Emma Linda Frida Alexandra Hanna Alice och Josefine!
Nu har jag skrivit nog mycket för den här minuten!
Nu ska jag typ göra nånting annat på datorn!  Vi ses alla isprinccesor!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0